Sunday, March 13, 2011

skodeng cik adik

Universiti Malaysia Sabah Kampus Antarabangsa Labuan (UMSKAL)

PEMOHON-PEMOHON YANG TERDIRI DARIPADA WARGANEGARA MALAYSIA YANG BERKELAYAKAN DAN BERMINAT ADALAH DIPELAWA UNTUK MENGISI KEKOSONGAN BAGI JAWATAN SEPERTI BERIKUT :

PEMBANTU PENGAWAS PEPERIKSAAN (SAMBILAN)
SEMESTER II SESI 2010/2011
(25 APRIL HINGGA 15 MEI 2011)
Gaji Harian : RM30.85 Sehari
ITKA : RM4.13 Sehari
Bayaran Insentif Wilayah : RM7.71 Sehari
Jumlah : RM42.69 Sehari
*Termasuk Surat Penghargaan dari Universiti

Calon yang berminat, sila dapatkan borang permohonan di pejabat:-
Bahagian Perkhidmatan Akademik,
Tingkat 4, Bangunan Menara UMSKAL
atau melalui laman web UMSKAL di http://wwwkal.ums.edu.my. Sebarang pertanyaan, sila berhubung dengan kakitangan Seksyen Peperiksaan dan Pengijazahan, Bahagian Perkhidmatan Akademik, UMSKAL ditalian 087-460551 / 460431.

Tarikh tutup permohonan : 16 Mac 2011 




mak cik nk pegi skodeng cik adik sab jawab exam. kot2 mana tau le tolong dia jawab soklan account ke math ke.. hikhik.. le x cik sab oiii? *dengki sungguh ngan header baru dia tuh..*

14 comments:

Sab Buenoo said...

apa?? makcik nak mai jaga saya perikse?? :0 saya kaget saya malu. sebab takut jawab exam sekejap je. the rest saya tidow. :))



ampun2! :)) saya ta ready lagi mou exam!!

Cik Adza said...

sab >> ha'ah.. nape? xbole ke? nk tgk sab jawab pekse.. toksah malu2 aihh.. tgk kertas soklan pas tuh jawab..

kalo sy lalu dekat, angkat ler tangan.. mana tau sy le tolong bg jawapan.. hakhak~

Sab Buenoo said...

buleyla kalau macam tu. :">

hehehe. nanti saya mao angkat tangan selalu. mao pigi toilet 2-3kali. :P



(seriously kah?? )

Cik Adza said...

sab >> kalo laa labuan tuh ibarat mak cik nk pegi putrajaya ke cyberjaya ke KLIA ke LCCT ke bangi ke.. bule laa dik oi..

dalam mimpi jea.. nih duk on9 ape lagi.. p study sana laa.. syuhhhh~

Sab Buenoo said...

=.=" keciwa nya. baru mao mintak makcik belanja saya mekdi.:))


dan cheezy wedges xtra cheese!! :D


okok. saya pigi study skang. :)

maIra said...

aza,jadi pgwas xm,kamu jgn kaco student lak..terbatuk la,pusing2 tmpt student la...terganggu makcik2 n pkcik2 tu sume nti..(huhu..teringat pengawas xm dlu cmne kn..)

Cik Adza said...

sab >> aihh.. makanan gak yg dia pikir.. bukan nk igt nk peksa.. giget kang baru tau..



:-w

Cik Adza said...

maira >> dak aihh.. kalo laa labuan tuh dekat, bule gak.. sebab gaji sehari ok laa bule makan laa.. hahha~

tak tak tak.. sy xkaco.. sy tenung yg comel2.. yg kacak2..

tul2.. kkadang sawan tgk dorg.. sila jangan nk kedekut masa sgt.. sila pakai kasut yg xberbunyi.. sila pakai baju yg sopan.. bj kurung pun jangan yg jarang2.. jangan mulut berbau rokok.. jangan comel sgt.. [erkk.. pasan x ritu ada pengawas llaki yg comel tuh.] dan laen laen..

*ttiba*

Sab Buenoo said...

saya suka makan. :"> tau. akak pun suka kankan?


akak. sila masuk sini pula.

http://paintofhearts.blogspot.com/


saya mao bikin makcik dengki lagi. lalala. ;P

Cik Adza said...

sab >> awww~ malu ai.. ai kan eating machine.. tp skrg machine da selo sket. xtau nape.. da bOlat sgt kot. :s


arghhhh~ ai menci yu.. yu tau tak.. ai mencik.. sila buatkan header utk ai..

xbaek tau dengki kan mak cik.. sobsobsob~

Sab Buenoo said...

hihi.besok i pikir nak buat style camne ye. :) sekarang i on9 pakai leptop kawan je ni.

hihi. u mao tema warna apa? widget(konon2) mao flora ke mao fauna?

:))

Cik Adza said...

sab >> okeh2.. esok ke lusa ke tulat ke.. bule aje.. jgn ganggu kamu study suda.

blog ai itam putih aje. ikut kesesuaian yg yu rasa bule comel2 sket.. ala2 br nk buat taman kt tanah kosong yg da kena kacau gitu.. hikhik~

gambo katak comel pun bule gak. :">

Sab Buenoo said...

baik. :)

Cik Adza said...

sab >> masyeh.



:p