Friday, April 29, 2011

kenangan - intro

Ouh.. Br pasan lupa nk letak note kt bwh tuh. Disebabkan sy guna enpon, tpaksa sy letak kt atas nih. Buat incek =D3=, entry nih bukan utk awk. So, awk pun xyah laa nk emo lebih2. Masyeh.

masih teringat kenangan ketika gambar ini di ambil.
lokasi: LRT Star Salak Selatan

igt nk wat entry kenapa dia da xnk keluar ngan sy. kenapa wujud seribu alasan? xpe laa.. walaupun keluar dr mulut laen dan kt hati sebenar benarnya laen. xmengapalah. teringat zaman dulu dulu. kenapa deria rasa sy sgt kuat sehingga sy bule rasa apa yg dia buat. adakah apa yg sy rasa kali nih benar atau tidak. sy pun xtau. xpe laa.. sekurang kurangnya tuhan tau apa yg awk buat. benar atau tidak.

susah ke nk bercakap benar? buruk baek lama lama kena terima gak. xperlu jaga hati. sbb kadang2 niat nk menjaga hati tuh sebenarnya menyakitkan hati. igt lg 6 tahun lalu. ehh.. 6 ke 7? lebih kurang laa.. jujur mengatakan beliau da ada perempuan laen. so, cerita akan tamat kat situ jea. xperlu ada pujuk rayu. senang. xyah nk kacau, just doakan yg terbaik untuk mereka.

4 comments:

The Crow Empire said...

Kadang-kadang, menipu membohong itu tiada muslihat. Kadang-kadang bercakap benar berselindung di sebalik penipuan. Dan kadang-kadang, jujur itu lebih menyakitkan.

Yang penting kita mendengar dan beri kepercayaan.

(^___^)

Cik Adza said...

thecrow >>

Kadang2 sy terlalu terikat dengan kenangan yg selalu mengelirukan sy. Tp sy tau sy yg salah sebab menganggap ia terikat. Entahlah~

Menunggu sesuatu yg tak pasti.

Sab Buenoo said...

malas nak menunggu yang tak pasti dah. doakan! =.="

Cik Adza said...

Sab >>

sy tetiba menunggu pada menda yg sy da tau kesudahan dia. mengharap pada yg xsudi.

nway, smlm dia gtau dia akan kawen next year.



=((